Maggi: Kegemaran Malaysia

Mar 11, 2021 Uncategorized

Tepatnya apa itu Maggi?

Setelah berdikari, syarikat Switzerland Maggi membayar di Malaysia di bawah Nestle. Maggi menjadi terkenal di kalangan penduduk tempatan dengan mi dan rempah segera ini. Jenama ini telah mencapai banyak kejayaan, termasuk memenangi Hadiah Emas ke Putra Syarikat pada tahun 2019. Rakyat Malaysia suka Maggi kerana menghasilkan barang makanan halal yang akan menjadikan penyediaan resepi laksa berguna.

Perkara yang Dapat Diperolehi Dari Maggi

Maggi terkenal dengan mi segera dalam banyak rasa seperti kari dan dada ayam. Tetapi kami mempunyai produk lain seperti sos, seperti cili dan perapan tiram, yang digunakan sebagai perasa atau dimasukkan ke dalam masakan. Menyiapkan makanan lebih mudah dengan rempah seperti kiub bekalan ayam dan daging kami. Untuk menghasilkan makanan segera, anda boleh mencuba campuran dan pasta segera kami.

Hidangan Pergi Anda

Kami menawarkan pelbagai hidangan yang mesti anda buat dengan mudah dengan barangan Maggi. Anda boleh mempertimbangkan menu rendang ayam mudah kami yang enak dengan semua perasa CukupRasa untuk pencinta unggas. Ada rancangan untuk membuat makanan dengan pelbagai daging? Adunan daging lembu dan brokoli kami perlu – pertimbangkan untuk anda secara peribadi menggunakan kesan lazat dari sos tiram kami sendiri.

Maggi MY

Makanan Segera Bersama Maggi

Buat hidangan ringkas menggunakan perasa kami! Perasa Nasi Goreng Kampung kami membolehkan anda membuat nasi goreng dalam masa yang singkat. Buat resipi ikan dan kerang cepat dengan barangan kami! Dengan Tomyum Paste ini, anda boleh mencuba hidangan udang masam panas dan pedas kami. Beri orang yang anda sayangi makanan yang sihat dengan resipi sayur-sayuran berkualiti dari kami, seperti ikan masin kailan yang terbuat dari kiub Maggi Ikan Bilis.

Keutamaan Global Dengan Maggi

Masak makanan dari seluruh dunia dengan barangan dari Maggi. Katalog resipi kami merangkumi resipi berkualiti barat seperti meatloaf dan versi timur, seperti ladu domba dan ayam kung pao. Buat hidangan Jepun yang cepat menggunakan pengasam tiram kami dengan menu ayam teriyaki ini dan makanan Arab seperti Nasi Arab Unggas dengan kiub stok ini.

Makanan Unik dengan Maggi

Oleh kerana Maggi tidak diragukan lagi adalah jenama terkenal yang terkenal di seluruh dunia, produk kami bahkan termasuk dalam resipi belantara. Sebagai contoh, kheer, puding India biasa yang terbuat dari beras dan tenusu, juga dibuat menggunakan mi dari Maggi 2-Minute Mood. Selain itu, para koki juga telah memasukkan barang-barang Maggi ke dalam resipi enak mereka seperti keripik kentang dan banyak lagi.

Arahan dan Cadangan Dari Maggi

Dapatkan yang terbaik daripada menyediakan makanan untuk masa isi rumah yang berkualiti tinggi menggunakan petua kami. Baca tentang pasangan mi yang sangat baik, bagaimana anda boleh menggoreng makanan laut yang serupa dengan profesional, atau bagaimana menyediakan makanan dengan cara yang betul mungkin sangat baik untuk meningkatkan kesihatan, masa, dan keadaan kewangan anda. Anda juga boleh menemui cara untuk mengatur kawasan dapur anda agar dapat menggunakan sepenuhnya kawasan tersebut dengan MAGGI.

Pilih Maggi Sekarang

Untuk mendapatkan penyediaan makanan yang cepat dan produktif, pilih Maggi sekarang. Produk kami dapat melengkapkan banyak resipi dengan cara yang dapat disesuaikan untuk memastikan anda mengumpulkan makanan dengan bahan-bahan yang terdapat di dapur dapur anda. Kami mempunyai pelbagai resepi laksa berkualiti untuk memberi anda petua mengenai apa yang harus dimasak selama sehari yang mungkin sangat bermanfaat setiap kali anda berada dalam formula.

By admin